
Υλικά |
Ρίχνουμε σε κατσαρόλα το νερό και τον τραχανά
και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.
Λίγο πριν από το τέλος, προσθέτουμε το γάλα.
Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το βούτυρο.
Προσθέτουμε τα αβγά και το τυρί, ανακατεύουμε
και αδειάζουμε το μείγμα σε ταψί που έχουμε αλείψει
με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C
για 20 λεπτά, μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα.
*Πασπαλίζουμε με πιπέρι,
κόβουμε και σερβίρουμε αμέσως.
thecookbook.grκαι βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.
Λίγο πριν από το τέλος, προσθέτουμε το γάλα.
Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το βούτυρο.
Προσθέτουμε τα αβγά και το τυρί, ανακατεύουμε
και αδειάζουμε το μείγμα σε ταψί που έχουμε αλείψει
με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C
για 20 λεπτά, μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα.
*Πασπαλίζουμε με πιπέρι,
κόβουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου