
Βάζουμε σε κατσαρoλάκι τους κρόκους με τα 3/4 της ζάχαρης,
το γάλα, το κορν φλάουρ, το ξύσμα του λεμονιού και την κανέλα.
Ανακατεύουμε καλά πάνω σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά,
μέχρι να δέσει η κρέμα.
Γεμίζουμε 4 ρηχά πυρίμαχα μπολάκια με την κρέμα
και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Λίγο πριν σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη ζάχαρη
και την καίμε με το καμινέτο, αν έχουμε, μέχρι να γίνει καραμέλα,
ή βάζουμε τα μπολάκια στο γκριλ του φούρνου μέχρι
να καραμελώσει η επιφάνεια της κρέμας.
*Σερβίρουμε αμέσως*
το γάλα, το κορν φλάουρ, το ξύσμα του λεμονιού και την κανέλα.
Ανακατεύουμε καλά πάνω σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά,
μέχρι να δέσει η κρέμα.
Γεμίζουμε 4 ρηχά πυρίμαχα μπολάκια με την κρέμα
και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Λίγο πριν σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη ζάχαρη
και την καίμε με το καμινέτο, αν έχουμε, μέχρι να γίνει καραμέλα,
ή βάζουμε τα μπολάκια στο γκριλ του φούρνου μέχρι
να καραμελώσει η επιφάνεια της κρέμας.
*Σερβίρουμε αμέσως*
thecookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου