Σελίδες

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Eύκολο γαμοπίλαφο στο σπίτι

Οι συνταγές της Κρήτης
Bράζουμε 1 κιλό ζυγούρι και 1 κοτόπουλο σε μερίδες 
μέχρι να μαλακώσουν εντελώς. 
Κατόπιν, σουρώνουμε τον ζωμό και...
προσθέτουμε στην κατσαρόλα 8 ποτήρια νερό. 
Μόλις βράσει, ρίχνουμε ½ κιλό ρύζι καρολίνα. 

*Προς το τέλος, σβήνουμε με τον χυμό 2 λεμονιών 
και 3 κουτ. σούπας στακοβούτυρο. 

Το μυστικό είναι να κατεβάσουμε το πιλάφι από τη φωτιά όσο
 έχει ακόμη αρκετό ζουμί και όχι όταν σφίξει.
The COOK BOOK 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου