
Bράζουμε 1 κιλό ζυγούρι και 1 κοτόπουλο σε μερίδες
μέχρι να μαλακώσουν εντελώς.
Κατόπιν, σουρώνουμε τον ζωμό και...
προσθέτουμε στην κατσαρόλα 8 ποτήρια νερό.
Μόλις βράσει, ρίχνουμε ½ κιλό ρύζι καρολίνα.
*Προς το τέλος, σβήνουμε με τον χυμό 2 λεμονιών
και 3 κουτ. σούπας στακοβούτυρο.
Το μυστικό είναι να κατεβάσουμε το πιλάφι από τη φωτιά όσο
έχει ακόμη αρκετό ζουμί και όχι όταν σφίξει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου