Σελίδες

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

*Following Gardasil HPV Vaccine...6248 Permanent Injuries and 144 Deaths Coincidence or Scandal?


GARDACIL  ΕΝΑ ΘΑΝΑΣΙΜΟ  ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ

As of November 2013 there have been 31,741 adverse effects, 
including 6248 permanent injuries and 144 deaths recorded 
following Gardasil vaccines.
 Pharmaceutical companies which make the vaccine, as well as the Department 
of Health and Human Services which holds patents and earns profits from the vaccine, 
say that they are all a coincidence. 
The mainstream media is even worse: they are in denial that these events are even happening.
Watch the video above and listen to the stories of girls who have become disabled and died, and ask yourself why their stories are not being told, and why the mainstream media is trying to censor them as much as possible.
Video produced by The Canary Party.




GARDACIL…θανάσιμα επικίνδυνο εμβόλιο!

Από το Νοέμβρη του 2013, έχουμε 31,741 παρενέργειες, που περιλαμβάνουν 6248 μόνιμες βλάβες και 144 καταγεγραμμένους θανάτους, μετά τη λήψη εμβολίων Gardasil. Κι αυτά ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ!!
Οι Φαρμακευτικές εταιρίες που φτιάχνουν το εμβόλιο, καθώς και το Υπουργείο Υγείας που κρατάει τις πατέντες και βγάζει κέρδη από το εμβόλιο, λένε ότι όλα αυτά είναι σύμπτωση. Τα κατεστημένα ΜΜΕ, είναι ακόμα χειρότερα: Αρνούνται ότι συμβαίνουν αυτά.
Δείτε το παραπάνω βίντεο και ακούστε τις ιστορίες των κοριτσιών που έχουν αναπηρίες και πέθαναν, και αναρωτηθείτε γιατί δεν αναφέρονται αυτά τα περιστατικά και γιατί τα ΜΜΕ προσπαθούν να τα λογοκρίνουν (αποκρύψουν) όσο το δυνατόν περισσότερο.
*σημείωση: Τα ΜΜΕ της Αγγλίας προσπαθούν να το αποκρύψουν.
Τα ΜΜΕ τα δικά μας, είναι ακόμα χειρότερα, διότι όχι μόνο αποκρύπτουν τις τρομακτικές συνέπειες, αλλά ΠΡΟΑΓΟΥΝ αυτόν τον εμβολιασμό κι από πάνω!
Η κατάσταση χειροτερεύει. Παρά την έρευνα του FDA, το Gardasil παραγγέλθηκε από όλο και περισσότερους κυβερνητικούς φορείς , όπου απαιτούν τα νέα κορίτσια να εμβολιαστουν για να εισέλθουν στην 6η τάξη του σχολείου.
Πόσα περισσότερα θα αναγκαστεί να υποφέρουν, ή να πεθάνουν, πριν αυτό το πράγμα σταματήσει;
*Αυτό πρέπει να κυκλοφορεί και στην Ελλάδα...
Το Cervarix είναι ένα άλλο εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, αντίστοιχο του Gardasil, το οποίο σχεδιάστηκε από την εταιρία GlaxoSmithKline για τους 2 τύπους του ιού HPV (16 και 18). Οι παραπάνω προβληματισμοί σχετικά με το Gardasil, αφορούν και τη χρήση του Cervarix.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου