mageirikesdiadromes
-
1 φέτα σολομό κομμένη στα 3
-
Λίγο λάδι
-
Αρκετά μανιτάρια σε φετάκια
-
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλ/μένα
-
Μισή κούπα άσπρο κρασί
-
1 κ.γλ. μουστάρδα
-
3 κ.σ. χυμό λεμονιού
-
Λίγο μαϊντανό ψιλ/νο
-
1 κ.σ. βούτυρο
-
Αλάτι πιπέρι (με μέτρο)
Οδηγίες
-
Αλατοπιπερώνω το ψάρι και το σοτάρω στο λάδι ελαφρά και από τις 2 πλευρές.
-
Προσθέτω το κρεμμύδι και τα μανιτάρια να μαραθούν.
-
Βάζω τη μουστάρδα και σβήνω με το κρασί
-
Προσθέτω το λεμόνι, το βούτυρο ή λάδι και μαϊντανό και ανακατεύω ελαφρά τα υλικά μας.
-
Μπορεί να χρειαστεί κατά τη διάρκεια του ψησίματος λίγο νεράκι.
-
Το σερβίρω με πατάτες βραστές ή φουρνοπατάτες, καθώς και με ρύζι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου