Σελίδες

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ταραμοσαλάτα αρωματισμένη με ούζο


           Νηστίσιμη ταραμοσαλάτα αρωματισμένη με ούζο

Σιγουρέψου ότι έχεις:
  • 150 γρ. λευκό ταραμά
  • 400 γρ. ψίχα ψωμιού πολύ καλά στυμμένη
  • 1 μέτριο κρεμμύδι λιωμένο στο μπλέντερ
  • Χυμό 2 μέτριων λεμονιών
  • 3 κ.σ. ξύδι
  • 2 σφηνάκια ούζο
  • 220 γρ ποτήρι νερού ελαιόλαδο
  • Ανάλογο πιπέρι
Ξεκινάμε!
  • 1 Κατ’ αρχάς μούσκεψε και στύψε καλά την ψίχα.
  • 2 Βάλε στο μπλέντερ τον λευκό ταραμά, το κρεμμύδι, πιπέρι και την ψίχα, και χτύπησέ τα προσθέτοντας σιγά σιγά το ελαιόλαδo, το χυμό από το λεμόνι και το ούζο.
  • 3 Δοκίμασε και πρόσθεσε ανάλογα με το γούστο σου ψίχα ψωμιού, ελαιόλαδο
    , πιπέρι ή λεμόνι -οπότε, φύλαξε λίγη ποσότητα από το κάθε υλικό ξεχωριστά, ώστε, αν χρειαστεί, να συμπληρώσεις.  
    cookoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου