Σιγουρέψου ότι έχεις:
- 150 γρ. λευκό ταραμά
- 400 γρ. ψίχα ψωμιού πολύ καλά στυμμένη
- 1 μέτριο κρεμμύδι λιωμένο στο μπλέντερ
- Χυμό 2 μέτριων λεμονιών
- 3 κ.σ. ξύδι
- 2 σφηνάκια ούζο
- 220 γρ ποτήρι νερού ελαιόλαδο
- Ανάλογο πιπέρι
- 1 Κατ’ αρχάς μούσκεψε και στύψε καλά την ψίχα.
- 2 Βάλε στο μπλέντερ τον λευκό ταραμά, το κρεμμύδι, πιπέρι και την ψίχα, και χτύπησέ τα προσθέτοντας σιγά σιγά το ελαιόλαδo, το χυμό από το λεμόνι και το ούζο.
- 3 Δοκίμασε και πρόσθεσε ανάλογα με το γούστο σου ψίχα ψωμιού,
ελαιόλαδο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου