Σελίδες

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Πράσινες ταλιατέλες με μανιτάρια και μαϊντανό... Τα μανιτάρια κι ο μαϊντανός νιώθουν σαν στο σπίτι τους πάνω στις πράσινες ταλιατέλες.


Πράσινες ταλιατέλες με μανιτάρια και μαϊντανό

Σιγουρέψου ότι έχεις:
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 300 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • Τριμμένη παρμεζάνα
  • Άσπρο πιπέρι
  • 250 γρ. πράσινες ταλιατέλες
  • 2 ΚΥΒΟΥΣ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ  ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ


Ξεκινάμε!
  • 1 Μάρανε και άχνισε για 10-15 λεπτά τα μανιτάρια σε μέτρια φωτιά σε αντικολλητικό σκεύος (για ευνόητους λόγους). Μόλις τα μανιτάρια απορροφήσουν όλα τους τα υγρά, πασπάλισέ τα με αρκετό πιπέρι και άφησέ τα μερικά λεπτά ακόμη στη φωτιά ανακατεύοντας.
  • 2 Πρόσθεσε την κρέμα γάλακτος και τους κύβο
    υς μυρωδικών, χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε τη σάλτσα να σιγοβράσει για λίγα λεπτά ακόμα.
  • 3 Στο μεταξύ βράσε και σούρωσε τις ταλιατέλες.
  • 4 Όσο είναι ακόμα ζεστές, ρίξε τις πράσινες ταλιατέλες στη ζεστή σάλτσα μανιταριών και μαϊντανού, ανακάτεψε λιγάκι και σέρβιρέ τες γρήγορα-γρήγορα πασπαλίζοντας με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.
Καλή όρεξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου