Θα χρειαστείτε:
- Σόδα μαγειρικής 100 γρ.
- Αλάτι 100 γρ....
- Ξύδι λευκό 100 ml.
- Νερό καυτό 2 λίτρα
- Σόδα μαγειρικής 100 γρ.
- Αλάτι 100 γρ....
- Ξύδι λευκό 100 ml.
- Νερό καυτό 2 λίτρα
Διαδικασία
- Αναμίξτε 30 γρ. σόδας με 30 γρ. αλάτι και 20 ml ξύδι
- Ρίχνετε πρώτα στο στόμιο 40 ml ξύδι
- Ρίχνετε τη μισή ποσότητα του μίγματος που φτιάξατε (σόδα, αλάτι, ξύδι)
- Αφήνετε να ενεργήσει το μίγμα για 30 δευτερόλεπτα και ρίχνετε
2 ποτήρια καυτού νερού
- Ρίχνετε στη συνέχεια 70 γρ αλάτι και αμέσως μετά 70 γρ. σόδα
*Αφήστε να περάσουν 15 λεπτά και ρίξτε 2 λίτρα νερό…και τελειώσατε!
- Ρίχνετε πρώτα στο στόμιο 40 ml ξύδι
- Ρίχνετε τη μισή ποσότητα του μίγματος που φτιάξατε (σόδα, αλάτι, ξύδι)
- Αφήνετε να ενεργήσει το μίγμα για 30 δευτερόλεπτα και ρίχνετε
2 ποτήρια καυτού νερού
- Ρίχνετε στη συνέχεια 70 γρ αλάτι και αμέσως μετά 70 γρ. σόδα
*Αφήστε να περάσουν 15 λεπτά και ρίξτε 2 λίτρα νερό…και τελειώσατε!
Naturanrg.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου