*Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
σε αντικολλητικό τηγάνι για 5 λεπτά.
*Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό
και αμέσως μετά ρίχνουμε το κουκουνάρι.
*Τα αφήνουμε να κρυώσουν και βάζουμε το μείγμα στο μπλέντερ
μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το τυρί.
Απλώνουμε σε αλευρωμένο πάγκο τη σφολιάτα
(*που πρέπει να είναι κρύα), την αλείφουμε με το πέστο κολοκυθιού
και μυρωδικών και απλώνουμε από πάνω το κατσικίσιο τυρί
σπασμένο με τα χέρια μας.
*Τυλίγουμε σε ρολό.
Κόβουμε κάθε ρολό σε 6 κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολα,
με την κομμένη πλευρά τους προς τα πάνω.
*Αλείφουμε με το αβγό και ψήνουμε για 35-40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου