...τους οικονόμους τουρίστες, εκείνους που αγόραζαν μετρημένες ντομάτες
και τα φρούτα ημέρας...
Η ντόπια συνήθεια απαιτούσε πολλά κιλά, καρότσια της λαϊκής ξέχειλα,
τίγκα το ψυγείο και καθημερινά να αναστενάζει ο κάδος με τα σκουπίδια.
Με την ίδια λογική στις ταβέρνες οι παραγγελίες ήταν αλόγιστες,
τα πιάτα δεν φαγώνονταν και ο όγκος από τα αποφάγια ήταν χυδαίος...
...κάθε φορά που ανοίγουμε τον κάδο για να ρίξουμε μέσα
φαγητό πρέπει να φανταζόμαστε ότι πετάμε κέρματα...
*Είναι απλούστερο κι από το απλό να αγοράζουμε όσα χρειαζόμαστε
και όχι παραπάνω!!!
...ας κάνουμε πλάνο λίγων ημερών...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου