ΥΛΙΚΑ
2 πατάτες μεγάλες
½ κόκκινη πιπεριά
½ κίτρινη πιπεριά
2 πατάτες μεγάλες
½ κόκκινη πιπεριά
½ κίτρινη πιπεριά
100 γρ. μανιτάρια champignon (κουμπιά)
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουτ. βούτυρο
100 γρ. κατσικίσιο τυρί
50 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τις πατάτες, τις τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στο φούρνο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουτ. βούτυρο
100 γρ. κατσικίσιο τυρί
50 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τις πατάτες, τις τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στο φούρνο
στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
Αφού ψηθούν τις ανοίγουμε στα
δύο προσεκτικά και αφαιρούμε την σάρκα τους.
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια σε λωρίδες.
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια σε λωρίδες.
Τα σοτάρουμε σε
βούτυρο, προσθέτουμε και την σάρκα της πατάτας.
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα
υλικά, προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε
για ένα λεπτό περίπου τα υλικά μας στο σκεύος πάνω στη φωτιά, ώστε να
δέσει η κρέμα.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα και γεμίζουμε τις πατάτες.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα και γεμίζουμε τις πατάτες.
Τοποθετούμε φέτες από κατσικίσιο τυρί πάνω στις πατάτες και
γκρατινάρουμε στο φούρνο
για λίγα λεπτά.
Σερβίρουμε με σαλάτα της αρεσκείας μας.
Σερβίρουμε με σαλάτα της αρεσκείας μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου