- 500 γρ. κουβερτούρα μαύρη
- 200 γρ ασπρισμένα αμύγδαλα καβουρντισμένα
- 100 γρ. κορν φλέικς απλά
Οδηγίες
- Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα , αφού τα βάλουμε σε ταψί και τα ψήσουμε στο φούρνο στους 180ο 5-10 λεπτά.
- Βάζουμε την κουβερτούρα να λιώσει.
- Μόλις λιώσει, προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τα κορν φλέικς και ανακατεύουμε.
- Στρώνουμε αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί και τοποθετούμε το μείγμα μας δίνοντας σχήμα με ένα κουτάλι.
- Τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Μπορούμε να τα βάλουμε και σε θηκούλες χάρτινες, αν θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου