Σελίδες

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ






ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ

--> 1 φραντζολάκι άσπρου ψωμιού( του μισού κιλού) μπαγιάτικο
--> 4 αυγά
--> 1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
--> αλάτι και άσπρο πιπέρι.
--> καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

                             
Κόψτε το ψωμί σε κανονικές  φέτες  όχι λεπτές.



Σπάστε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπώλ.

 
              
Προσθέστε την κρέμα γάλακτος , 
αλάτι , πιπέρι και χτυπήστε καλά με ένα πηρούνι.

                                             
  
Βάλτε τις φέτες του ψωμιού να μουλιάσουν καλά μέσα στο μπώλ..
Όσο πιο πολύ μείνουν μέσα στο υγρό τόσο πιο 
*γευστικές θα είναι οι αυγοφέτες μας.

                        
Τηγανίσουμε σε καυτό λάδι και τις βάζουμε σε πιατέλα 
με  απορροφητικό χαρτί .


--- > Σερβίρουμε όσο είναι ζεστές.


Ταιριάζουν  πολύ με κάθε είδους τυρί

                
με τηγανητά αυγά σε ροδέλες πιπεριάς



 *αναδημοσίευση από : www.koykoycook.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου