ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
--> 1 φραντζολάκι άσπρου ψωμιού( του μισού κιλού) μπαγιάτικο--> 4 αυγά
--> 1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
--> αλάτι και άσπρο πιπέρι.
--> καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Κόψτε το ψωμί σε κανονικές φέτες όχι λεπτές.
Σπάστε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπώλ.
Προσθέστε την κρέμα γάλακτος ,
αλάτι , πιπέρι και χτυπήστε καλά με ένα πηρούνι.
Βάλτε τις φέτες του ψωμιού να μουλιάσουν καλά μέσα στο μπώλ..
Όσο πιο πολύ μείνουν μέσα στο υγρό τόσο πιο
*γευστικές θα είναι οι αυγοφέτες μας.
Τηγανίσουμε σε καυτό λάδι και τις βάζουμε σε πιατέλα
με απορροφητικό χαρτί .
--- > Σερβίρουμε όσο είναι ζεστές.
Ταιριάζουν πολύ με κάθε είδους τυρί
με τηγανητά αυγά σε ροδέλες πιπεριάς
*αναδημοσίευση από : www.koykoycook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου