- Υλικά για μείγμα 1
· 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
· 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
· 1 φακελάκι ξερή μαγιά
- Υλικά για μείγμα 2
· 140 γραμμάρια μπύρα
· 60 γραμμάρια ελαιόλαδο
· 2 αυγά
- Υλικά για μείγμα 3
· 80 γραμμάρια αλεύρι
· 40 γραμμάρια καλαμποκάλευρο
Υλικά για τη γέμιση
· 250 γραμμάρια φέτα
· ελαιόλαδο
· 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
· πιπέρι
· αρωματικά διάφορα (δενδρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη)
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
- Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το μείγμα 1 και προσθέτουμε
σιγά – σιγά το μείγμα 2 και ένα ένα τα αυγά.
σιγά – σιγά το μείγμα 2 και ένα ένα τα αυγά.
- Στο τέλος προσθέτουμε το μείγμα 3 και χτυπάμε για 3 – 4 λεπτά.
- Αφήνουμε με μια πετσέτα σε ζεστό σημείο το μείγμα
να φουσκώσει για 1 ώρα.
να φουσκώσει για 1 ώρα.
- Ανοίγουμε ένα φύλλο, πασπαλίζουμε τη γέμιση και κόβουμε
σε λωρίδες, βάζουμε τη μια πάνω στην άλλη και χωρίζουμε στα 5.
σε λωρίδες, βάζουμε τη μια πάνω στην άλλη και χωρίζουμε στα 5.
- Στη συνέχεια βάζουμε σε μια φόρμα ψωμιού το μείγμα
και αφήνουμε να ξανά φουσκώσει αφού βουτυρώσουμε.
και αφήνουμε να ξανά φουσκώσει αφού βουτυρώσουμε.
- Τέλος ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο
φούρνο για 25 – 30 λεπτά.
φούρνο για 25 – 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου