Σελίδες

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Η Μοσάντ δολοφόνησε τον """πατέρα""" των drones και των "έξυπνων πυραύλων" της Γάζας;; - *Γράφει ο Nasim Hanna Alatras

Φωτογραφία του Nasim Hanna Alatras.
Χθες η "Μοσάντ Α.Ε δολοφόνων" έφερε ες πέρα μια ακόμα προπληρωμένη αποστολή αυτή τη φορά στη Μαλαισία...δολοφόνησε έναν 35χρόνο Παλαιστίνιο καθηγητή γιατί πιστεύουν στο Ισραήλ ότι είναι μέλος της ομάδας των Παλαιστινίων της Γάζας που εργάζονται στο πρόγραμμα "έξυπνων πυραύλων".
Δηλαδή στο πρόγραμμα που στηρίζεται στη λογική ότι ο πύραυλος πρέπει να έχει στόχο συγκεκριμένο και προγραμματισμένο, δηλαδή πύραυλοι που στοχεύουν τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του στρατού κατοχής της Παλαιστίνης. 
Η Παλαιστινιακή Αντίσταση εδώ και χρόνια προσπαθεί να μειώσει στο ελάχιστο τους πυραύλους που εκτοξεύονται και χτυπάνε στα τυφλά μέσα στα εδάφη, που κατέχει το κράτος του Σιωνισμού στην Παλαιστίνη. 
Οι κριτικές που ασκήθηκαν από φίλους και συμμάχους της Παλαιστινιακής Αντίστασης βρήκαν χώρο και σεβασμό και έτσι άρχισε την επεξεργασία ενός προγράμματος για την βελτίωση των πυραύλων της, γνωρίζοντας βέβαια τις τεράστιες δυσκολίες και εμπόδιο, που πρέπει να ξεπεράσει για να φτάσει στον στόχο αυτό. 
Δεν είναι καθόλου εύκολο, μια Ένοπλη Αντίσταση αποκλεισμένη από όλες τις πλευρές και από το Ισραήλ και από την Αίγυπτο, να φτάσει στην "υψηλή στρατιωτική τεχνογνωσία". 
Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθούν μέσα σ' έναν αποκλεισμένο γεωγραφικά χώρο άτομα που μπορούν να αποκτήσουν την γνώση της υψηλής στρατιωτικής τεχνολογίας" που κράτη ολόκληρα, μερικά ακόμα μέλη του ΝΑΤΟ, δυσκολεύονται να την αποκτήσουν. 
Το μακρύ χέρι του κράτους των δολοφόνων θέλει να παραμένουν οι αντάρτες της Γάζας στο χώρο των "τυφλών χτυπημάτων" για να μπορεί να παίζει τη προπαγάνδα ότι οι πύραυλοι των Παλαιστίνιων "σκοτώνουν πολίτες άοπλους" επειδή αυτό είναι "στη φύση τους"..είναι "γεννημένοι δολοφόνοι" και γι αυτό πρέπει το κράτος το Ισραήλ να τους σκοτώσει πριν ακόμα γεννηθούν και πριν μεγαλώσουν. 
Πιστεύει ότι αν οι Παλαιστίνιοι αντάρτες αποκτήσουν την "στρατιωτική τεχνογνωσία" καταρρέει όλο το σύστημα προπαγάνδας που τόσες δεκαετίες έκτισε αυτό το κράτος στον Δυτικό κόσμο για τους Παλαιστινίους. 
Πιστεύει ότι αν οι Παλαιστίνιοι καταφέρνουν να "κατευθύνουν" τους πυραύλους σε στρατιωτικούς στόχους-αποικίες που βρίσκονται γύρω από τη αποκλεισμένη Γάζα η ισραηλινή στρατιωτική υπεροχή καταρρέει. 
Πιστεύει ότι αν οι Παλαιστίνιοι αποκτήσουν τη τεχνογνωσία των Drones τότε κανένας στο στρατιωτικό κατοχικό κατεστημένο στην Παλαιστίνη δεν θα παραμένει στο απυρόβλητο και ασφαλής.
Το όνειρο όμως για μια ελεύθερη Παλαιστίνη είναι μεγαλύτερο και ισχυρότερο από όλα τα όπλα των δολοφόνων και του κράτους τους. 

Στο Ισραήλ οφείλουν να γνωρίσουν ότι τίποτα δεν σταματάει την νέα γενιά της Παλαιστίνης να φτάσει στους στόχους της ..μα τίποτα και ήδη ο στόχος σε κάποιο ικανοποιητικό βαθμό έχει επιτευχθεί ..και ο εχθρός του ήλιου θα πονέσει σύντομα πολύ για όλα τα εγκλήματα και τις δολοφονίες που διέπραξε στην Παλαιστίνη εδώ και 100 χρόνια...θα του έρθει βαρύς ο λογαριασμός .. 
Οι πληρωμένοι δολοφόνοι της Μοσάντ οφείλουν να γνωρίζουν ότι πια τίποτα 
δεν μπορεί να σταματήσει το τέλος του κράτους Σιωνισμού στην Παλαιστίνη...Τίποτα...Ούτε ο "Θεός του Εκλεκτού λαού"...
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ : Nasim Hanna Alatras
https://www.facebook.com/photo.php?
fbid=2028822797190109&set=a.129884350417306.26735.100001872256106&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου