Υλικά
2 κούπες τυρί παρμεζάνα τριμμένη ή και άλλο σκληρό κίτρινο τυρί
(για ένα μεγάλο τηγάνι )
1 μπώλ μεταλλικό ή γυάλινο για τη φόρμα
Οδηγίες
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι την παρμεζάνα τριμμένη, το απλώνουμε και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδοκοκκινίσει από την μια πλευρά.
- *Δεν ανακατεύουμε.
- Ανασηκώνουμε την μια άκρη και ελέγχουμε. Γίνεται σαν μια τηγανίτα.
- Αμέσως το βγάζουμε από το τηγάνι και το φορμάρουμε με τα χέρια μας πάνω στο μπολ γυάλινο ή μεταλλικό, οπότε σε λίγα λεπτά έχει πάρει το σχήμα που θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου