Σελίδες

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ναι αλλα σαν το κοτσι στο...χαρτι...



         από : Margarita Stamatelopoulou


Παιρνουμε το κοτσι και αφου το πλυνουμε και σκουπισουμε.....το αλατοπιπερονουμε καλα.
Μπορουμε να βαλουμε και διαφορα μπαχαρια για κρεατικα κατα προτιμηση.
Μια καλη ιδεα(προαιρετικα)ειναι να το αλλειψουμε ολο με μουσταρδα,αφου εχουμε βαλει 
τα διαφορα μπαχαρια.
Κανει ωραια πικαντικη πετσα...οπως και καθε κρεας που ειναι για ψητο.

Συνεχιζω..
...κοβουμε 2-3 σκελιδες σκορδο...και χαραζουμε σε διαφορα σημεια το κρεας με μαχαιρι 
και τα βαζουμε στις τρυπουλες.
Κοβουμε και 1-2 πιπεριες πρασινες σε κομματια και λιγο τυρι πικαντικο σκληρο.

Παιρνουμε φυλλα λαδοκολλας και τοποθετουμε μεσα το κρεας με ολα τα σχετικα....
(παλι προαιρετικα βαζουμε και λιγο αγνο βουτυρο ).
Αφου λοιπον εχουμε βαλει το κρεας με τα διαφορα στην λαδοκολλα την κλεινουμε καλα 
και σφικτα.αυτο το κανουμε με 2-3 φυλλα.....και απο πανω κανουμε το ιδιο με 2-3 φυλλα εφημεριδας.
Το δενουμε σφικτα με σπαγγακι (οχι πλαστικο).
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο 2 ωρες στο 230 και αλλες 2-2.30 στο 180.

Το αποτελεσμα θα σας ενθουσιασει....μην λυπηθητε το αλατοπιπερο.....
Ειναι απο τους καλυτερους κρασομεζεδες !!!!! 

Καλη επιτυχια σε οποιον το φτιαξει και καλη ορεξη.......

(το ιδιο ακριβως γινεται με κατσικακι η αρνακι αλλα χωρις την πιπερια)


πηγή : www.koykoycook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου