- 1 φυλλο κρουστας
- 200 γρ κασερι
- 100 γρ. γκουντα η οτι αλλο τυρι εχετε
- 1 ποτηρι γαλα
- 2 αυγα πιπερακι λαδι για τα φυλλα
Εκτελεση
- Λαδωνουμε το ταψακι μας κ βαζουμε 5 φυλλα που τα λαδωνουμε ενα ενα.
- Βαζουμε τα τυρια μας κ συνεχιζουμε με αλλα 5 φυλλα που τα λαδωνουμε ολα εκτος απο το τελευταιο.
- Χαραζουμε την πιτα μας μεχρι κατω .
- Χτυπαμε τα αυγα κ ριχνουμε κ το γαλα στο μπωλ μας.
- Περιχυνουμε την πιτα μας την αφηνουμε 5 λεπτα να πανε μεχρι κατω τα υγρα .
- Ψηνουμε στους 180 για 40 λεπτα!!!!!!
*από : Atzela Ilioipoulou-Mathioudaki
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου