Σελίδες

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Κασεροπιτα





  • 1 φυλλο κρουστας
  • 200 γρ κασερι
  • 100 γρ. γκουντα η οτι αλλο τυρι εχετε
  • 1 ποτηρι γαλα
  • 2 αυγα πιπερακι λαδι για τα φυλλα



Εκτελεση
  1. Λαδωνουμε το ταψακι μας κ βαζουμε 5 φυλλα που τα λαδωνουμε ενα ενα.
  2. Βαζουμε τα τυρια μας κ συνεχιζουμε με αλλα 5 φυλλα που τα λαδωνουμε ολα εκτος απο το τελευταιο.
  3. Χαραζουμε την πιτα μας μεχρι κατω .
  4. Χτυπαμε τα αυγα κ ριχνουμε κ το γαλα στο μπωλ μας.
  5. Περιχυνουμε την πιτα μας την αφηνουμε 5 λεπτα να πανε μεχρι κατω τα υγρα .
  6. Ψηνουμε στους 180 για 40 λεπτα!!!!!!  

         *από : Atzela Ilioipoulou-Mathioudaki
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου