Σελίδες

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αμετανόητη υπέρμαχος της παιδοφιλίας, «ψυχή» διεθνούς κυκλώματος και «επιστήμονας» στην αποπλάνηση ανηλίκων αποδεικνύεται η *ΕΛΕΟΝΩΡΑ *ΑΚΤΥΠΗ, που συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πορνογραφία ανηλίκων. Η 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών δεν είναι μόνο η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται για παιδοφιλία στην Ελλάδα, αλλά και ίσως ο πιο οργανωμένος και δραστήριος εγκληματίας που έχει συλληφθεί ποτέ στη χώρα για το συγκεκριμένο αδίκημα....




... οι αποκαλύψεις προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό ακόμη και στους έμπειρους άντρες της αστυνομίας, αφού η ίδια δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι είχε σεξουαλική επαφή ακόμη και με ανήλικα παιδιά, στα οποία δίδασκε και μάλιστα αντί να προσπαθήσει να δικαιολογήσει την αρρωστημένη δράση της, εμφανίστηκε περήφανη για το «έργο» της.
Είναι επίσης συγκλονιστικό το γεγονός ότι στην κατοχή της ξανθιάς, εντυπωσιακής δασκάλας βρέθηκε και κατασχέθηκε όχι μόνο σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας αλλά και ένα τετράδιο το οποίο φαίνεται να… ξετυλίγει το παιδοφιλικό «κίνημα» στην Αθήνα. Το τετράδιο περιγράφει με χειρόγραφες σημειώσεις την εξέλιξη του «κινήματος» στην ελληνική πρωτεύουσα, ενώ περιέχει και ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους τις σελίδες του, εκτιμούν ότι θα τους βοηθήσει θα ξετυλίξουν το κουβάρι στους σκοτεινούς λαβύρινθους αρρωστημένου κινήματος παιδόφιλων που δρουν όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε όλη τη χώρα.    ( ... )




 πηγή : on-news.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου