Σελίδες

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Υπέροχα κεκάκια με ρευστή σοκολάτα σε 12 λεπτά!



Υλικά 
για 6-8 κεκάκια

250 γρ. Σοκολάτα γάλακτος
250 γρ. βούτυρο
6 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη, κρυσταλλική
2 ποτήρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. 
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο. 
Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ χειρός τα αυγά 
με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. 
Προσθέτουμε στο μείγμα τη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά. 
Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. 
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε φορμάκια για κέικ και 
τα γεμίζουμε έως τα 3/4 με το μείγμα.

Ψήνουμε στο φούρνο για 12 λεπτά ακριβώς, 
αν θέλουμε το εσωτερικό να ρέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου