τί πρέπει να έχουμε...
1 ½ κιλό πατάτες
10 αυγά...
λίγη ζάχαρη
2 βανίλιες
μέλι
κανέλα σε σκόνη
Ελαιόλαδο
....αρχίζουμε λοιπόν....
...πλένουμε καί βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους έπειτα τις καθαρίζουμε
και τις βάζουμε στο γουδί,όπου καί τις χτυπάμε καλά,προσθέτουμε
τα αυγά, τη ζάχαρη και τις βανίλιες.
Ανακατεύουμε πολύ καλά με το χέρι και κάνουμε τα υλικά ένα ζυμάρι.
Παίρνουμε λίγη-λίγη ζύμη με ένα κουταλάκι και τη ρίχνουμε στο Ελαιόλαδο που
έχουμε ήδη βάλει σε κατσαρόλα και έχει κάψει,γυρίζουμε τους λουκουμάδες
και από τις δύο μεριές για να τηγανιστούν...
πρέπει να τους βγάλουμε γρήγορα για να μην καούν.
Τους βάζουμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε με μέλι και
στο τέλος ρίχνουμε κανέλα.
....καλή επιτυχία καί καλοφάγωτοι....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου