Σελίδες

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ο χολυγουντιανός παραγωγός Arnon Milchan ήταν πράκτορας της Μοσάντ!


Ο παραγωγός του Χόλιγουντ Arnon Milchan επιβεβαίωσε αυτό που φημολογείτο εδώ και δεκαετίες, ότι βοηθούσε κρυφά την ανάπτυξη του πυρηνικού προγράμματος του Ισραήλ...



Ο Milchan έχει κάνει την παραγωγή δεκάδων μεγάλων ταινιών όπως το "Fight Club" , "Pretty Woman", "LA Confidential" και "Mr and Mrs Smith" και έχει δουλέψει με ορισμένους από τους μεγαλύτερους σταρ και σκηνοθέτες του Χόλιγουντ παραδέχτηκε ότι υπήρξε κατάσκοπος του Ισραήλ και έμπορος όπλων.

Γεννήθηκε στο 1944 στην Παλαιστίνη και μετανάστευσε στις Η.Π.Α. Λίγα χρόνια αργότερα στρατολογήθηκε από τον φίλο του Shimon Peres ωστε να βοηθήσει στο πόλεμο του .... το 1973.

Ο διάσημος παραγωγός σε μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο ενός Ισραηλινού ντοκιμαντέρ παραδέχτηκε ότι υπηρέτησε τη χώρα -από την οποία κατάγεται- ως μυστικός πράκτορας και δήλωσε περήφανος για τη δράση του αυτή. "Το έκανα για την πατρίδα μου και είμαι υπερήφανος γι' αυτό" είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.

Η αποκάλυψη έγινε στην ισραηλινή τηλεόραση, στην εκπομπή "Fact 14", τη Δευτέρα, όπου μαζί με τον παραγωγό βρισκόταν και ο Robert De Niro με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο "Once Upon a Time in America".

Αποκάλυψε ότι προσελήφθη την δεκαετία του 1960 στο Γραφείο Επιστημονικών Υποθέσεων του Ισραήλ από τον Σιμόν Πέρες, νυν πρόεδρο της χώρας του Ισραήλ. "Ξέρεις τι είναι, να είσαι 20 και κάτι -και η χώρα σου να σου επιτρέπει να γίνεις James Bond;Τι δράση.

Στο απόγειο της δράσης του ως μυστικός πράκτορας διοικούσε 30 εταιρείες σε 17 χώρες για λογαριασμό του Ισραήλ και μεσολαβούσε σε συμφωνίες αξίες εκατομμυρίων δολαρίων.

Παραδέχθηκε ότι οι φήμες για τις σχέσεις του με το Ισραήλ τον ακολουθούσαν για χρόνια στο Χόλιγουντ και ότι για τον ίδιο ήταν μία πρόκληση να τις υπερνικήσει: "Στο Χόλιγουντ δεν τους αρέσει να δουλεύουν με έμπορους όπλων, ιδεολογικά... με κάποιον που ζει πουλώντας όπλα που σκοτώνουν. Εγώ έπρεπε να τους εξηγώ κάθε φορά ότι δεν είμαι έμπορος όπλων. Αν ο κόσμος ήξερε πόσες φορές ρίσκαρα τη ζωή μου για την πατρίδα μου...".

Σήμερα ο 68χρονος Milchan είναι πρόεδρος της κινηματογραφικής εταιρίας New Regency Productions και έχει δουλέψει με ηθοποιούς και σκηνοθέτες όπως ο Robert De Niro, o Μartin Scorsese, o ο Roman Polanski, Oliver Stone, Russell Crowe and Ben Affleck. Στο ντοκιμαντέρ εμφανίστηκε και ο Robert De Niro ο οποίος αποκάλυψε ότι μία φορά είχε ρωτήσει τον διάσημο παραγωγό αν ίσχυαν όλα αυτά που ακούγονταν για τη μυστική δραστηριότητα του "Μου είπε ότι ήταν Ισραηλινός και ότι θα έκανε πράγματα τέτοιου είδους για την πατρίδα του!" είπε ο χολιγουντιανός σταρ.

http://planet-greece.blogspot.com
http://en.wikipedia.org

                                                       http://www.youtube.com

Φωτογραφία του χρήστη Nasim Alatras B. 

                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου