Σελίδες

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πανέλε με ρεβιθάλευρο


Πανέλε με ρεβιθάλευρο

Υλικά
-4 φλιτζάνια νερό
-1 κουτ. γλυκού αλάτι...
-1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
-220 γρ. ρεβιθάλευρο
-λάδι για το τηγάνισμα
Eκτέλεση
Βάζουμε σε μέτρια κατσαρόλα το νερό, το αλάτι και το λάδι. 
Μόλις ζεσταθεί το μείγμα, προσθέτουμε το αλεύρι πασπαλίζοντας και 
ανακατεύοντας συνεχώς για 15-20 λεπτά, προσέχοντας να μην «πιάσει». 
Μόλις το μείγμα γίνει σαν μια μπάλα, το στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί, 
το χαράζουμε και το αφήνουμε για 2 ώρες να στεγνώσει λίγο. 

Το κόβουμε σε κομμάτια 4 x 4 εκ. και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 3 λεπτά 
από τη μία πλευρά και 2 λεπτά από την άλλη. 
Τα αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας ώστε να στραγγίξει το περιττό λάδι και σερβίρουμε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου