Υλικά -4 φλιτζάνια νερό -1 κουτ. γλυκού αλάτι... -1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο -220 γρ. ρεβιθάλευρο -λάδι για το τηγάνισμα |
Βάζουμε σε μέτρια κατσαρόλα το νερό, το αλάτι και το λάδι.
Μόλις ζεσταθεί το μείγμα, προσθέτουμε το αλεύρι πασπαλίζοντας και
ανακατεύοντας συνεχώς για 15-20 λεπτά, προσέχοντας να μην «πιάσει».
Μόλις το μείγμα γίνει σαν μια μπάλα, το στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί,
το χαράζουμε και το αφήνουμε για 2 ώρες να στεγνώσει λίγο.
Το κόβουμε σε κομμάτια 4 x 4 εκ. και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 3 λεπτά
από τη μία πλευρά και 2 λεπτά από την άλλη.
Τα αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας ώστε να στραγγίξει το περιττό λάδι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου