ΥΛΙΚΑ
- 180 ml φρέσκο γάλα
- 1 κουταλιά της σούπας κακάο σε σκόνη
-. 120 γρ σοκολάτα κουβερτούρα....
*σπασμένη σε κομμάτια
- Παγάκια λίγα
- 2-3 κουταλιές της σούπας παγωτό σοκολάτα
- 1-2 κουταλιές της σούπας λικέρ με άρωμα καφέ (προαιρετικά)
- Σαντιγί και τριμμένη σοκολάτα για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σε μία μικρή κατσαρόλα ζεσταίνετε τα δύο τρίτα του γάλακτος
μαζί με το κακάο.
- Ανακατεύετε και μόλις το μείγμα αρχίσει να βράζει το βγάζετε
από τη φωτιά.
Ρίχνετε τα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύτε μέχρι να λιώσει.
- Στο μπλέντερ χτυπάτε:
το υπόλοιπο γάλα
το μείγμα σοκολάτας
τα παγάκια και
το παγωτό.
*Εάν θέλετε προσθέτετε το λικέρ με άρωμα καφέ.
*Σερβίρετε σε ποτήρια και γαρνίρετε σαντιγί και τριμμένη σοκολάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου