- Aφαιρούμε τα κοτσανάκια από τη γλιστρίδα, αφήνοντας
μόνο τα φύλλα και τις τρυφερές κορφές της.
Την πλένουμε κάτω από τρεχούμενο νερό και την αφήνουμε
να στραγγίξει καλά.
- Τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας τη γλιστρίδα
με τις φέτες ντομάτας και τις ελιές.
- Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε.
- Στη συνέχεια, χτυπάμε με πιρούνι τα υλικά για τη sauce μέσα
σε μπολάκι μέχρι να σχηματιστεί μια λεία σάλτσα.
- Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη sauce και σερβίρουμε.
Tip:
Αντί για γιαούρτι, μπορούμε απλώς να χρησιμοποιήσουμε
μπόλικο λάδι και ξίδι.
Το γευστικό αποτέλεσμα θα είναι εξίσου φίνο και ελαφρύ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου