-700 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά
-Μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
-Μισό φλιτζάνι τριμμένο ψωμί
-4 αβγά
-2 σκελίδες σκόρδο
-Αλάτι και πιπέρι
-150 γραμμάρια μπέικον
-3/4 φλιτζανιού τυρί κρέμα
-100 γραμμάρια τυρί σε φέτες
Οδηγίες
Ανακατέψτε τον κιμά, τα κρεμμύδια, το ψωμί,
ένα αβγό και σκόρδο μαζί με αρκετό αλάτι και πιπέρι
σε ένα μεγάλο μπολ.
ένα αβγό και σκόρδο μαζί με αρκετό αλάτι και πιπέρι
σε ένα μεγάλο μπολ.
Βάλτε τον κιμά σε μια φόρμα για ρολό.
Μετά κάντε μια τρύπα στη μέση.
Μετά κάντε μια τρύπα στη μέση.
Αρχικά βάλτε μέσα στην τρύπα μπέικον παντού,
ακόμα και στα πλαϊνά.
Μετά προσθέστε τυρί κρέμα.
ακόμα και στα πλαϊνά.
Μετά προσθέστε τυρί κρέμα.
Στην συνέχεια βάλτε το τυρί σε φέτες και
από πάνω τα τρία αβγά.
από πάνω τα τρία αβγά.
Ψήστε το στους 180 για 60 λεπτά.
Είναι έτοιμο!
Είναι έτοιμο!
το βρήκαμε εδώ : http://vrl.gr/diy/gemi
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου