Σελίδες

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η μπάντα του Άρη




Παρασκευή μεσημέρι αργά και στα γραφεία μας πνιγόμαστε εν όψει Πάσχα, bazaars, εκδηλώσεις, αιτήματα που πρέπει να καλύψουμε. Πράγματα πολύ σημαντικά για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που έτσι ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των δράσεών του.

Χτυπάει το τηλέφωνο και μας ενημερώνουν ότι ο Άρης, μόλις 9 ετών, έφυγε από τη ζωή μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία.

Το νέο μας επαναφέρει στην πραγματικότητα.... την σκληρή πραγματικότητα που συχνά αντιμετωπίζουμε στο Χαμόγελο, δυστυχώς!

Δίπλα στους γονείς του Άρη οι άνθρωποι του Χαμόγελου, που προσπαθούν να υποστηρίξουν με όποιον τρόπο χρειάζεται τους γονείς, τους συντετριμμένους γονείς!

Το συγκλονιστικότερο όλων όμως είναι η επιθυμία που εξέφρασαν, επιθυμία του Άρη....

Όταν τον αποχαιρετήσουμε θα ήθελε να είναι μαζί μας μία μπάντα, να παίζει τραγούδια.

Βρεθήκαμε σε αδιέξοδο.... Τέτοια ώρα και κυρίως για τέτοιο σκοπό ποια μπάντα μπορεί να βρεθεί? Ποια μπορεί να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο?

Κι όμως η μπάντα βρέθηκε και ήταν η Φιλαρμονική του Πυροσβεστικού Σώματος.

Όλοι μαζί βρεθήκαμε εκεί και αποχαιρετήσαμε τον Άρη.

Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και η ιστορία αυτή είναι μία από τις συγκλονιστικότερες που έχουμε ζήσει, αρκετοί από εμάς, σε απόλυτα προσωπικό επίπεδο.

Εκείνη την ημέρα κατανόησα τη «δύναμη» που έχει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «δύναμη» που πηγάζει απλά από την ένωση των δυνάμεων πολλών ετερόκλητων μεταξύ τους ανθρώπων. 

Ανθρώπων που μοιράζονται τη ίδια τρυφερότητα και απλά δεν δέχονται ότι κάτι που θα κάνει ένα παιδί ευτυχισμένο, δεν είναι εφικτό!

 πηγή : hamogelo.gr

                                                                            Το χαμόγελο του παιδιού



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου