Σελίδες

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Μακαρόνια Μάνης




Υλικά
  • 1 πακέτο μακαρόνια No 5
  • Μυζήθρα
  • ½  ποτήρι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε μακαρόνια και τα στραγγίζουμε καλά. 
Τα ρίχνουμε ζεστά στην κατσαρόλα και σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι, το αφήνουμε να κάψει και ρίχνουμε μπόλικη μυζήθρα τριμμένη και την καβουρντίζουμε, μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. 
Και πρέπει να έχουμε μυζήθρα, γιατί τα άλλα τυριά δεν καβουρδίζονται, λειώνουν. 
Ρίχνουμε μετά το καυτό λάδι με τη μυζήθρα επάνω στα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε. 
Σερβίρουμε στο πιάτο και προσθέτουμε εάν θέλουμε και άλλη μυζήθρα φρεσκοτριμμένη

Χρόνος ετοιμασίας: 30΄
Μερίδες 4-5
Πηγή: Βούλα Κυριακέα, «Συνταγές Μάνης»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου