Σελίδες

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Τοστ από τυρί Camembert και ζαμπόν.


Φωτογραφία

Υλικά:

4 φέτες ψωμί για τοστ
30 γρ. βούτυρο
4 φέτες άπαχο ζαμπόν
4 φέτες μήλου
150 γρ. τυρί Camembert
Φρεσκοαλεσμένο πιπέρι
Λίγος φρέσκος ψιλοκομμένος μαιντανός

Παρασκευή:

-Ψήστε τις φέτες του ψωμιού και αλείψτε με βούτυρο. 
-Καλύψτε όλο το τοστ με φέτες ζαμπόν. 
-Σοτάρετε τις φέτες του μήλου στα 600W για 1-2 λεπτά. 
-Τοποθετήστε τις πάνω στα τοστ και διακοσμήστε το τοστ με λεπτοκομμένο τυρί Camembert.
-Καρυκεύστε τα τοστ με πιπέρι ,τοποθετήστε τα πάνω στη σχάρα και ψήστε τα ογκρατέν 
μέχρι να ροδίσουν με τη βαθμίδα ψησίματος στο γκριλ για 6-8 λεπτά. 
-Σερβίρετε τα τοστ με ψιλοκομμένο μαιντανό.



Από: Love Cooking



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου