Υλικά:
4 φέτες ψωμί για τοστ
30 γρ. βούτυρο
4 φέτες άπαχο ζαμπόν
4 φέτες μήλου
150 γρ. τυρί Camembert
Φρεσκοαλεσμένο πιπέρι
Λίγος φρέσκος ψιλοκομμένος μαιντανός
Παρασκευή:
-Ψήστε τις φέτες του ψωμιού και αλείψτε με βούτυρο.
-Καλύψτε όλο το τοστ με φέτες ζαμπόν.
-Σοτάρετε τις φέτες του μήλου στα 600W για 1-2 λεπτά.
-Τοποθετήστε τις πάνω στα τοστ και διακοσμήστε το τοστ με λεπτοκομμένο τυρί Camembert.
-Καρυκεύστε τα τοστ με πιπέρι ,τοποθετήστε τα πάνω στη σχάρα και ψήστε τα ογκρατέν
μέχρι να ροδίσουν με τη βαθμίδα ψησίματος στο γκριλ για 6-8 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου