Σελίδες

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ayran (Αϊράνι)





υλικά 

Ένα (κεσέ γιαούρτι, ότι προτιμάτε)
Ένα ποτήρι νερό 
2-3 πρέζες αλάτι (ανάλογα πως το θελουμε)

εκτέλεση 


βάζουμε στο άδειο ποτήρι περίπου 1\2 κεσέ γιαούρτι, ρίχνουμε τις πρέζες αλάτι και το χτυπάμε με λίγο νερό πολύ καλά, προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό, βάζουμε παγάκια εαν αγαπάμε και προσθέτουμε κ ένα φύλο φρέσκο δυόσμο!

Υ.Σ πάει με πολύ πικάντικα φαγητά... γενικά είναι πολύ χωνευτικό...



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου