Σελίδες

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης --- Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας βρέθηκε νεκρός στο ατελιέ - διαμέρισμά στο Κολωνάκι, στην οδό Σκουφά


aslanis28_8

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν αν πρόκειται γι” αυτοκτονία ή για εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκαν κουτιά με χάπια.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόσφατα ο σχεδιαστής είχε πέσει θύμα δύο γυναικών οι οποίες είχαν αναλάβει τη διαχείριση των οικονομικών του.
Έχοντας μικρασιάτικη καταγωγή, ο Μιχάλης Ασλάνης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε διακόσμηση, γραφικές τέχνες, ιστορία τέχνης και θεάτρου, στο πλάι σπουδαίων καθηγητών, όπως οι ζωγράφοι Τέτσης, Μοσχίδης, Γούναρης, Πρέκα και Βακαλό.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 1974 και σύντομα κατέκτησε μία από τις πρώτες θέσεις στον χώρο των σχεδιαστών μόδας.
Έκτοτε η δουλειά του παρουσιάστηκε σε ατομικές επιδείξεις ή ομαδικές μαζί με σημαντικούς ξένους σχεδιαστές στο Παρίσι, το Μονακό, τη Μόσχα, τη Φρανκφούρτη, τη Ρώμη, το Μιλάνο, το Μπάρι, την Κωνσταντινούπολη, την Κύπρο, τον Καναδά.
Ο Μιχάλης Ασλάνης σχεδίασε τα ρούχα για τους υπαλλήλους του Αττικό Μετρό και του αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκτός από την αγορά των ρούχων, συνεργάσθηκε με ξένες επιχειρήσεις, που εισήγαγαν στην ελληνική αγορά είδη σπιτιού, αξεσουάρ μπάνιου, ομπρέλες, εσώρουχα, αντρικά και παιδικά ρούχα, αλλά και με ελληνικές επιχειρήσεις, που εξήγαγαν αντίστοιχα προϊόντα, φέροντας την υπογραφή του.
efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου