Σελίδες

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

«Χρώμα» Google και CERN στην 78η Διεθνή Εκθεση




Με τα χρώματα και τα λογότυπα της Google θα "βαφτεί" η νότια πόλη του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της 78ης Διεθνούς 'Εκθεσης (ΔΕΘ), καθώς η κορυφαία εταιρεία θα έχει σημαντική παρουσία στη φετινή διοργάνωση, μέσω της κοινότητας των προγραμματιστών της (Google Developers Group). Οι προσκεκλημένοι προγραμματιστές, στην πλειοψηφία τους ξένοι, θα βρίσκονται σε ειδικό χώρο ("Playground") του θεματικού αφιερώματος στην καινοτομία ("Inno-tech") της ΔΕΘ, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των νέων τεχνολογιών.

Εφαρμογές όπως τα Google maps και το chrome, αλλά και εφαρμογές android, το Google drive και όλες οι τελευταίες εξελίξεις στη "βιομηχανία παραγωγής νέων ιδεών" της Google θα παρουσιαστούν στο  εντυπωσιακό αυτό "playground".
Στο Inno-Tech θα έχει επίσης σημαντική παρουσία το CERN και άλλοι ερευνητικοί φορείς, ενώ ευρεία θα είναι η συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και αντιπροσωπειών μεγάλων διεθνών εταιρειών του κλάδου της τεχνολογίας. 


ΠΗΓΗ : http://www.amna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου