- Καθαρίζουμε πλένουμε και τρίβουμε τις πατάτες από το χοντρό μέρος του τρίφτη .
- Βάζουμε λάδι στο τηγάνι ,ρίχνουμε τις τριμένες πατάτες...όταν κάψει ,
απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού και τηγανίζουμε σε μέτρια θερμοκρασία .
- Μόλις καταλάβουμε ότι έχουν ψηθεί ανεβάζουμε την θερμοκρασία να πάρουν χρώμα
και με την βοήθεια ενός πιάτου γυρνάμε και από την άλλη πλευρά.
- Αναποδογυρίζουμε με προσοχή στο πιάτο αλατίζουμε ελαφρώς
και τηγανίζουμε και ένα αυγουλάκι μάτι και σερβίρουμε μαζί
με σαλάτα και φέτα ..πεντανόστιμο,οικονομικό,γρήγορο ,και χορταστικό !!!!
mageirikikaisintages
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου