Σελίδες

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Καλοκαιρινή γιορτή.... μέσα στο νοσοκομείο!




Από την προηγούμενη μέρα τα παιδιά είχαν ειδοποιηθεί για το ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι που θα διοργανώναμε την επόμενη το απόγευμα.

Τα είχαμε προειδοποιήσει ότι θα πρέπει να φοράνε τα μαγιό τους για να μπούμε για τα καλά στο κλίμα του καλοκαιριού. Και έτσι και έγινε.

Μαζί με εθελοντές γονείς και νοσοκόμες ετοιμάσαμε ένα καλοκαιρινό σκηνικό, βάλαμε τα παγωτά που θα τρώγαμε στην κατάψυξη και όταν όλα ήταν έτοιμα φωνάξαμε τα παιδιά.

Ένα ένα έκανε την εμφάνισή του φορώντας κάθε λογής καλοκαιρινά αξεσουάρ. Άλλο με μπρατσάκια, άλλο με σωσίβιο, άλλο με παρεό και όλα μέσα από τα ρούχα φορούσαν τα μαγιό τους.

Τα περίμενε όμως μια υπέροχη έκπληξη που δεν το περίμεναν με τίποτα. Ένα τεράστιο φουσκωτό χταπόδι κρεμόταν από το ταβάνι και έπιανε όλο σχεδόν το χώρο. Τα παιδιά κατενθουσιασμένα χοροπηδούσαν γύρω γύρω από το χταπόδι και τραγουδούσαν καλοκαιρινά τραγούδια.

Το παγωτό μας δρόσισε ύστερα από το χορό και το τραγούδι και το πάρτι συνεχίστηκε με παιχνίδι και καλοκαιρινές κατασκευές ώσπου να μας βρει το βράδυ.

Με τόση διασκέδαση πώς να μην νιώσουμε το καλοκαίρι ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο. 



Το χαμόγελο του παιδιού



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου