Σελίδες

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Λαδοπαξίμαδα από τα Κύθηρα Με αγνά υλικά κερδίζουν με την αυθεντική τους γεύση


Λαδοπαξίμαδα από τα Κύθηρα
Φωτογραφία: Nίκος Τσίρος (BHMA STUDIO)


Τα λαδοπαξίµαδα από τα Κύθηρα [...] είναι αφράτα και φτιάχνονται 
από ελαιόλαδο και από κίτρινο σταρένιο αλεύρι, 
γι’ αυτό και έχουν έντονο κίτρινο χρώµα. 
Τρώγονται σκέτα, συνδυάζονται µε ελιές ή τυρί, 
και µπαίνουν σε σαλάτες. 

http://www.tovima.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου