Υλικά
- 6 πατάτες μεσαίου μεγέθους
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 30 γρ βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
- πιπέρι
- λαδόκολλα
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τις πατάτες, και τις κόβουμε σε ροδέλες.
- Τοποθετούμε τις πατάτες στη λαδόκολλα και βάζουμε
το σκόρδο ανάμεσα στις σχισμές, ρίχνουμε το λάδι, το βούτυρο,
αλάτι και πιπέρι ή ότι άλλο μπαχαρικό θέλουμε.
- Ψήνουμε τις πατάτες στους 220ο για περίπου 40 λεπτά.
Φωτό από : seasaltwithfood.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου