Σελίδες

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Πατάτες πιο νόστιμες από τις τηγανητές!



Υλικά 
- 6 πατάτες μεσαίου μεγέθους  
- 2 - 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες.... 
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 
- 30 γρ βούτυρο 
- αλάτι
- πιπέρι 
- λαδόκολλα

Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τις πατάτες, και τις κόβουμε σε ροδέλες.
- Τοποθετούμε τις πατάτες στη λαδόκολλα και βάζουμε 
το σκόρδο ανάμεσα στις σχισμές, ρίχνουμε το λάδι, το βούτυρο, 
αλάτι και πιπέρι ή ότι άλλο μπαχαρικό θέλουμε.
- Ψήνουμε τις πατάτες στους 220ο για περίπου 40 λεπτά.

Φωτό από : seasaltwithfood.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου