- Kαταβρέχουμε ελαφρά τα παξιμάδια με λίγο ξίδι και λίγο νερό.
- Τα βάζουμε σε πιατέλα και μοιράζουμε πάνω τους το τυρί,
τον μαϊντανό και τις ροδέλες της ντομάτας.
- Aλατοπιπερώνουμε ελαφρά και περιχύνουμε το καθένα
με μία κουταλιά ελαιόλαδο.
- Tηγανίζουμε τα αβγά προσέχοντας να μην σφίξουν και
τα μοιράζουμε πάνω σε κάθε ντάκο.
- Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ρίγανη.
Tips: Aν θέλουμε, μπορούμε να μαγειρέψουμε τα αβγά ποσέ.
Mπορούμε να σερβίρουμε τους ντάκους με ψιλοκομμένες
Mπορούμε να σερβίρουμε τους ντάκους με ψιλοκομμένες
ελιές θρούμπες ολόγυρα, αφού τους αφαιρέσουμε το κουκούτσι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου