- Ανακατεύουμε με το σύρμα το αλεύρι με τα αβγά, το βούτυρο,
το γάλα και αλατοπίπερο σε μπολ.
- Προσθέτουμε το ανθότυρο, τον βασιλικό, το ζαμπόν και το κολοκυθάκι.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε το μισό από
το μείγμα και ψήνουμε για 3 λεπτά μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει.
- Γυρίζουμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά και την αφήνουμε
για άλλα 2-3 λεπτά.
Τη βγάζουμε σε πιατέλα.
- Επαναλαμβάνουμε με το υπόλοιπο μείγμα.
- Τοποθετούμε και τη δεύτερη ομελέτα πάνω από την πρώτη,
αφού πρώτα έχουμε απλώσει ανάμεσά τους τα κλωνάρια της ρόκας.
- Κόβουμε στα 4 και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου