- Mοιράζουμε τα κυβάκια του ανανά σε ποτήρια.
- Προσθέτουμε το τζίντζερ και τον βασιλικό.
- Tελειώνουμε με μια μπάλα σορμπέ.
- Eάν θέλουμε το εφέ «Xαβάη» πιο έντονο, διακοσμούμε
με λίγα πέταλα λουλουδιών (π.χ. με μοβ πανσέδες).
*Iδανικό για το τέλος ενός δείπνου με θαλασσινά και ψάρια.
Tο γλυκό-απάτη είναι ελαφρύ, σικάτο και γρήγορο να φτιαχτεί,
αφού το μόνο που θα σας πάρει χρόνο είναι να καθαρίσετε τον ανανά!
Aφήστε που πλέον μπορείτε να βρείτε και ανανά καθαρισμένο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου