Σελίδες

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Μορχέλες στο τηγάνι του νεογκουρμέ




  • μια χούφτα μορχέλες
  • 2 κομμάτια σύγκλινο ή απάκι...
  • βούτυρο
  • αλάτι και πιπέρι
- Κόβουμε σε κομματάκια το κρέας και το τηγανίζουμε ελαφρά 
σε αντικολητικό τηγάνι, προσθέτουμε βούτυρο και όταν λειώσει, 
βάζουμε και τις μορχέλες κομμένες στη μέση. 

*Χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το τηγάνισμα 
έως ότου πιουν  τα υγρά τους. 
bostanistas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου