- Κόβουμε σε κομματάκια το κρέας και το τηγανίζουμε ελαφρά
σε αντικολητικό τηγάνι, προσθέτουμε βούτυρο και όταν λειώσει,
βάζουμε και τις μορχέλες κομμένες στη μέση.
*Χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το τηγάνισμα
έως ότου πιουν τα υγρά τους.
bostanistas.gr
σε αντικολητικό τηγάνι, προσθέτουμε βούτυρο και όταν λειώσει,
βάζουμε και τις μορχέλες κομμένες στη μέση.
*Χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το τηγάνισμα
έως ότου πιουν τα υγρά τους.
bostanistas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου