Σελίδες

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Μορχέλες στο ταψί του αστού




  • μισό κιλό μορχέλες
  • λάδι, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο
  • τριμμένο κεφαλοτύρι....
- Πλένουμε τις μορχέλες και τις κόβουμε στη μέση και τις αραδιάζουμε 
σε λαδωμένο ταψί με το κοίλο μέρος προς τα πάνω.
Κόβουμε κομματάκια βούτυρο και σκόρδο και το ρίχνουμε ανάμεσα.
Φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.
Στα 10 λεπτά ανοίγουμε και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί. 
Αφήνουμε άλλα 10 λεπτά και 3 λεπτά στο γκριλ.


Έτοιμο. 
*Τρώγεται με ζεστό ψωμί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου