- Βάζουμε το τυρί σε νερό και το αφήνουμε να μουσκέψει για 1 ώρα περίπου.
- Κάνουμε το ίδιο και με τα 4 καλαμάκια για τα σουβλάκια.
- Κόβουμε το τυρί, το λουκάνικο και το μήλο σε μεγάλους κύβους.
- Ετοιμάζουμε τη φωτιά στην ψησταριά ή προθερμαίνουμε
τον φούρνο στους 200°C.
- Bάζουμε σε μπολ το κρασί, το μέλι, το ξίδι, το ελαιόλαδο και το θυμάρι
και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Περνάμε εναλλάξ στο σουβλάκι το τυρί, το μήλο και το λουκάνικο.
- Τα αλείφουμε με πινέλο με λίγη από τη σάλτσα που φτιάξαμε
και τα αλατοπιπερώνουμε καλά.
- Τα ψήνουμε για 4 λεπτά από κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά
και τα σερβίρουμε.
*Αν τα ψήσουμε στον φούρνο, βάζουμε αντικολλητικό χαρτί
σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για 8-10 λεπτά από κάθε πλευρά.
thecookbook.gr
- Κάνουμε το ίδιο και με τα 4 καλαμάκια για τα σουβλάκια.
- Κόβουμε το τυρί, το λουκάνικο και το μήλο σε μεγάλους κύβους.
- Ετοιμάζουμε τη φωτιά στην ψησταριά ή προθερμαίνουμε
τον φούρνο στους 200°C.
- Bάζουμε σε μπολ το κρασί, το μέλι, το ξίδι, το ελαιόλαδο και το θυμάρι
και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Περνάμε εναλλάξ στο σουβλάκι το τυρί, το μήλο και το λουκάνικο.
- Τα αλείφουμε με πινέλο με λίγη από τη σάλτσα που φτιάξαμε
και τα αλατοπιπερώνουμε καλά.
- Τα ψήνουμε για 4 λεπτά από κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά
και τα σερβίρουμε.
*Αν τα ψήσουμε στον φούρνο, βάζουμε αντικολλητικό χαρτί
σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για 8-10 λεπτά από κάθε πλευρά.
thecookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου