Μύδια τηγανητά
--------------------
- 1/2 κιλό μύδια,
- 1 κουτάκι μπύρα,
- 1/2 κουταλάκι μπέκιν,
- αλάτι,πιπέρι.
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο.
- Αλεύρι.
- Λάδι για το τηγάνισμα.
Οδηγίες
- Πλένουμε στραγγίζουμε και σκουπίζουμε καλά τα μύδια.
- Βάζουμε σε μπόλ την μπύρα το μπέκιν και ρίχνουμε σιγά-σιγά αλεύρι μέχρι να κάνουμε ένα πηχτό χυλό. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε και τον μαϊντανό.
- Βάζουμε λάδι σε μεγάλο τηγάνι να κάψει ,και ρίχνουμε με κουταλάκι ,ένα-ένα τα μύδια στο λάδι.
- Τα γυρίζουμε από όλες τις πλευρές να ψηθούν καλά και τα βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το περιττό λάδι.
- Σερβίρουμε με φέτες λεμονιού.
καλή επιτυχία
καί καλή όρεξη
ευχαριστούμε Ηλιάννα !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου