Σελίδες

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Όταν ένα μολύβι μικραίνει ... "Τόσο απλό...", ψιθύρισε αφήνοντας το μολύβι. Πολλές φορές η λύση των προβλημάτων μας είναι τόσο απλή, που βρίσκεται μπροστά μας κι είναι θέμα κοινής λογικής να την εφαρμόσουμε....όμως κάποιες φορές, ακόμα κι αν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, αμφιβάλουμε....και χρειαζόμαστε κάποιον, μόνο για να μας το επιβεβαιώσει...



Η Ερωδίτη Παππά


[...]
Η Ερωδίτη Παπά μια νέα συγγραφέας με πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες και φίλη του Πινακίου αποφάσισε να μας στείλει ένα μικρό δείγμα της δουλειάς της και την ευχαριστούμε για αυτό. Η Ερωδίτη είναι 25 χρονών , απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ερασιτέχνης φωτογράφος. Ξεκίνησε να γράφει από τα πρώτα εφηβικά της χρόνια κείμενα και στίχους μουσικής. Το παρακάτω κείμενο έχει αυτοβιογραφικά χαρακτηριστικά και βασίζεται στο πέρασμα από την παιδική ηλικία στην εφηβεία και την μετέπειτα ενήλικη ζωή.

Το δωμάτιό της βρισκόταν στον δεύτερο όροφο της μονοκατοικίας. Ένα ψηλό δέντρο, έφτανε τόσο κοντά στο παράθυρο, που μπορούσε να παρατηρεί τα πουλιά που πηγαινοέρχονταν στα κλαδιά του.
Είχε πολύ όρεξη να γράψει σήμερα. Πήρε μπροστά της μερικές κόλλες αναφοράς, και μερικά μολύβια. Από μικρή της άρεσε να γράφει με μολύβια, και συνήθως με χρωματιστά μολύβια για να δίνει χρώμα και ζωντάνια στις σκέψεις της.

Ξεκίνησε με ένα απλό μολύβι.... [...]

άν καί μακροσκελές...ευχάριστο καί δροσερό...ΕΔΩ:http://pinakio.blogspot.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου