Σελίδες

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

με Γκοργοντζόλα και Σανφιστίκ σαλάτα γευτείτε τη διαφορά



Υλικά:
700 γρ. μείγμα από: iceberg, σπανάκι, αντίδια, 

μαρούλι, κόκκινη λόλα, μάραθο
- 1 πράσινο μήλο, καθαρισμένο και κομμένο σε κυβάκια
- 80 γρ. σανφιστίκ χοντροκομμένο
- 180 γρ. γκοργκοντζόλα κομμένη σε μικρούς κύβους
- για τη σάλτσα
- 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο 
- 2 κουτ. σούπας μπαλσάμικο 
- αλάτι - πιπέρι


Οδηγίες Μαγειρέματος

1. Σε ένα σέικερ χτυπάμε το ελαιόλαδο μαζί με το μπαλσάμικο, 
αλάτι και πιπέρι
2. Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τα καθαρά πράσινα φύλλα 
των λαχανικών ανακατωμένα. 
Σκορπάμε από πάνω τα κομματάκια του μήλου, τους κύβους 
από τη γκοργκοντζόλα και πασπαλίζουμε με το σανφιστίκ
3. Φυλάμε τη σαλάτα σκεπασμένη στο ψυγείο, μέχρι το σερβίρισμα 
4. Πριν τη σερβίρουμε την περιχύνουμε με τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά
http://www.altis.com.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου