Σελίδες

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

10 Ιουνίου η πρεμιέρα του Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων»


Δήμος Βύρωνα


Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του με το κοινό, το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων» σηκώνει αυλαία στις 10 Ιουνίου και μας υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο πολιτισμό. Μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου, τα Θέατρα Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» και «Άννα Συνοδινού» φιλοξενούν συνολικά 39 εκδηλώσεις, συναυλίες, θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις, με στόχο να κάνουν το καλοκαίρι μας μοναδικό.
Καταξιωμένοι αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες μάς δίνουν ραντεβού «Στη σκιά των Βράχων» για να μας «ταξιδέψουν» μέσα από αγαπημένα, αλλά και νέα, τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου, καθώς και μέσα από την αρχαία ελληνική γραμματεία αλλά και σύγχρονα θεατρικά κείμενα. 
                                                         

«Το Φεστιβάλ ‘Στη σκιά των Βράχων’, το δεύτερο Διαδημοτικό Φεστιβάλ που διοργανώνεται από κοινού από τους Δήμους Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού, είναι εδώ και φέτος, με ένα πρόγραμμα πλούσιο και αντάξιο της πολυετούς πολιτιστικής του ιστορίας. Είναι «παρών» και δίνει «βήμα» σε σπουδαίους καλλιτέχνες που έχουν κάτι να πουν και «τροφή» σε χιλιάδες θεατές που θέλουν κάτι να αφουγκραστούν. Γιατί ο πολιτισμός δεν είναι άλλο παρά ένας μόνιμος διάλογος δημιουργίας. Ένας τρόπος να ονειρεύεσαι, να κατακτάς, να διδάσκεσαι, να εμπνέεσαι, να προχωράς» δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ» 2013
ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΑΧΩΝ: «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» - «ΑΝΝΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ»
  
Ώρα Έναρξης Παραστάσεων: 9.00 μ.μ.
Διάρκεια: 10 Ιουνίου – 21 Σεπτεμβρίου

 Προπώληση εισιτηρίων για όλες τις εκδηλώσεις: 

Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωναs & Δάφνη-Υμηττός
Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος ορ.
Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ.–2.30 μ.μ.

Δημαρχείο Δάφνης (Έλλης 16 & Κανάρη, Δάφνη 4ος ορ.)
Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ.–12.00

Δημαρχείο Υμηττού (Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Υμηττός)
Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 π.μ.–12.00

Ταμείο Θεάτρου Βράχων: Καθημερινά 6.00 μ.μ.–10.00 μ.μ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου