Σελίδες

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ποιούς ενοχλούσε, η χιλιάδων ετών καλλίεργειά του;


Ζειά: Το Δημητριακό που ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ σκόπιμα στην Ελλάδα… Δείτε γιατί!

Ποιό ήταν αυτό το δημητριακό, που τάισε και μεγάλωσε
 
για χιλιάδες χρόνια λαούς, γερούς και δυνατούς; 

Γιατί αυτό το δημητριακό,ο ”εθνάρχης” Ελ.Βενιζέλος,
το απαγόρευσε δια νόμου ;…  

Από ποιούς και για ποιόν λόγο,πήρε εντολές; 
Ποιούς ενοχλούσε, η χιλιάδων ετών καλλίεργειά του;

Αυτή είναι η ζειά,που χαρίζει ζωή και που για κάποιο λόγο,δεν έπρεπε οι Ελληνες να συνεχίσουν να τρώγουν!
Ζειά = “αλεύρι ντινκελ”‏…”φάρμακο σου είναι ή τροφή σου”
Όμάδα επιστημόνων έφθασε εις τήν Θεσσαλονίκην, όπου εύρισκες τότε 
ανθρώπους άπό όλες τις φυλές. 
Ήρεύνησε προσεκτικά και έδημοσίευσε τό 1922 τό πρώτο σύγγραμμα 
διά τις ομάδες αίματος και τις ιδιαιτερότητες εκάστης. 
Οί Έλληνες είναι κατά πλειοψηφία “0″ ομάδος και οί υπόλοιποι “Α” ομάδος, 
οί Χάζαροι είναι “Β” ομάδος κ.λπ.
Αρχάς του 1923 στέλνουν εις τήν Θεσσαλονίκη ένα ζευγάρι ιατρών 
διά νά εξετάσει τήν διατροφήν τών Ελλήνων, επηρεασμένη άπό τόν Ιπποκράτη, 
ό όποιος έλεγε εις τους ασθενείς ”φάρμακο σου είναι ή τροφή σου”.
Άρα αυτοί έσκέφθησαν, έχει καθιερώσει εις τόν Έλληνα υγιεινή διατροφή, 
ποια είναι όμως ή βασική τροφή;
Οί ερευνηταί κατέληξαν, σύντομα, ότι βασική τροφή τών Ελλήνων είναι τό ψωμί. 
Τό ψωμί όμως τών Ελλήνων ήταν από Ζειά και όχι άπό σιτάρι. 
Είς τά χημικά εργαστήρια συνέκριναν γρήγορα αλεύρι άπό Ζειά και Σιτάρι 
καί μέχρι τό 1926 διαπιστώνουν ότι:Είς τόν εγκέφαλο του ανθρώπου υπάρχει 
ένας αδένας μεγέθους διδράχμου τόν όποιον ονόμασαν “Αμυγδαλή” ή “Αμύγδαλα”. 
Αυτός ό άδήν δημιουργεί τήν μνήμην καί τήν φαντασίαν είς τους ανθρώπους 
με 300 διαφορετικές πρωτεΐνες (Αμινοξέα).
Αυτές οί πρωτεΐνες διά νά συνδεθούν μεταξύ των καί νά δημιουργήσουν 
τά συμπλέγματα της μνήμης καί νά διατηρηθούν αυτά είς τόν χρόνον, 
χρειάζονται μίαν δύναμιν, μίαν κόλλα, διά νά κολλήσουν 
(λεπτομέρειες περί μνήμης είς τό “Αφύπνισις”).
Αυτήν τήν κόλλα τήν προσφέρουν οί τροφές μας καί τήν ονομάζουμε 
πρωτεΐνη στηρίξεως, πού σημαίνει συγκόλλησις καί σταθεροποίησις τής μνήμης.
Τό ψωμί πού τρώμε άπό τό Σιτάρι έχει τελείως 
διαφορετικές πρωτεΐνες στηρίξεως άπό τό ψωμί άπό τη Ζειά. 
Εδώ ακριβώς έγκειται καί ή διαφορά τους.... [...]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου