Σελίδες

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Πρωτοπορούν και πάλι οι φίλοι Καλαματιανοί: Ανοιχτά όλη τη νύχτα τα καταστήματα στις 31 Αυγούστου, με εκπτώσεις στις εκπτώσεις!






Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου 31 Αυγούστου όλα τα καταστήματα της πόλης, εμπορικά αλλά και καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ, θα μείνουν ανοικτά, μέχρι το πρωί της Κυριακής, προσφέροντας τα προϊόντα τους σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Έτσι λοιπόν, την τελευταία νύχτα του Αυγούστου, στο πρότυπο παρόμοιων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, οι καταστηματάρχες θα έχουν το ελεύθερο να βγάλουν τα εμπορεύματά τους στα πεζοδρόμια, προσφέροντας «εκπτώσεις στις εκπτώσεις», ενώ οι επιχειρηματίες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος θα ρίξουν τις τιμές, οι χώροι στάθμευσης του δήμου θα λειτουργούν ελεύθερα και θα διεξαχθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο Αριστομένους και στην κεντρική πλατεία, με πολλά συγκροτήματα. 

Η ιδέα ανήκει στον δήμαρχο της Καλαμάτας, και έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό τόσο από το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο όσο και από τους επαγγελματίες του χώρου.
«Σκοπός είναι να έλθει κόσμος στην Καλαμάτα και να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες, αλλά και να πλαισιώσουμε τη δράση με πολιτιστικές εκδηλώσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας κατά τη διάρκεια σύσκεψης στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων. 

τό διάβασα ΕΔΩ: http://www.eirinika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου