τι θα χρειαστούμε :
- 4 μήλα
- 1 μικρό κομματάκι φρέσκο τζίντζερ
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 2 αστεροειδείς γλυκάνισους και γαρύφαλλο
- 2 φέτες λεμόνι
- 1 φέτα πορτοκάλι
- λίγη κανελίτσα σε σκόνη για το τέλος
πως θα το φτιάξουμε :
- Σε ένα λίτρο νερό βράζουμε τα μήλα, το φρέσκο τζίντζερ,
το ξυλάκι κανέλας και τους 2 αστεροειδείς γλυκάνισους με τα γαρύφαλλα.
- Σουρώνουμε σε μία γυάλινη κανάτα.
- Προσθέτουε τις φρεσκοκομένες φέτες λεμονιού & το πορτοκάλι
- Πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα τα μήλα
...μην τα πετάξετε τα μήλα ρίξτε λίγο μέλι και κανέλα και απολαύστε
ένα εξαιρετικό γλυκό…χωρίς πολλές θερμίδες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου