Μπιφτέκια ψαριού
- 1 κιλό ψάρι φέτα πέρκα ή μπακαλιάρο ή γλώσσα 1-2 κρεμμύδια ξερά ψιλ/να
- 1 ντομάτα και 1 πιπεριά ψιλ/να
- Και ό,τι άλλα λαχανικά έχουμε ή θέλουμε( κολοκυθάκια, μανιτάρια και ό,τι)
- 1 ματσάκι μαϊντανό και άνηθο ψιλ/να
- 1 κούπα φρυγανιά
- Μισό ποτήρι μπύρα ή σόδα
- Λίγο λάδι
- 4-5 κ.σ. αλεύρι (αν χρειαστεί)
- αλάτι, πιπέρι,
- λίγο μπαλσάμικο
Οδηγίες
- Το ψάρι ψιλοκομμένο με κοφτερό μαχαίρι και για να κόβεται καλύτερα μπορούμε να το βάλουμε για κανα μισάωρο στην κατάψυξη να σφίξει.
- Μπορείτε να το ψιλοκόψετε όμως και το στο μούλτι αν αυτό είναι τούρμπο, όπως έκανα εγώ αυτή τη φορά.
- Επίσης και τα υλικά τα χοντρόκοψα στο μούλτι για πιο γρήγορα και εύκολα.
- Από την ντομάτα αφαίρεσα τα σπόρια και τα πολλά ζουμιά και την έκοψα καρέ.
- Ανακατεύω όλα τα υλικά, ελέγχω για την πυκνότητα και πλάθω μπιφτέκια.
- Τα έψησα στο γκριλ της κουζίνας για 15 λεπτά περίπου και από τις 2 πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου